Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.08.2008 14:06 - Усещането ми за секс с теб
Автор: henzelski Категория: Изкуство   
Прочетен: 7719 Коментари: 42 Гласове:
1



Изгубвам се в бледите сметанено-нежни и сладостни очертания на тялото ти в нощта, плавно преливащи в извивки и улеи, до болка познати и непознати до тайнственост. Изгубен сред тях и омаян от тях, гласът ти ме връща и приближава към аромата на входа и изхода, откъдето трепти и трепери в нощта. Последвам го и се провирам с език между устните, пресрещнали моите устни, и между зъбките, където танцува езичето розово, и любя се с него. Премалява гласът ти, преплетен във танца, възбуждащ и молещ за още...
Гърдите ти вече настръхват, розовеят смутено зърната, усещам ги, искат да ги поглезя със пръсти, с език и със устни - последователно, едновременно, всякак. Бавно напускам устата ти и вратлето обсипвам с целувки. Гъдел изтръпва по кожата, меко потръпва копринена плът, гърдите бодат ме със розови връхчета, вече при тях съм и побирам лявата цяла в устата си, където езикът се грижи за нея, заслушан в учестеното тупкане на сърцето за мене. Между пръстите стене зърното отдясно, то ще е следващото ми лакомство...
Отляво ръката ми гали две полусфери издути и дланта ми се вмъква помежду тях, сгорещено е дупето, а помежду крачетата малка жар-птичка разтваря розово гърло. Нежно я храня със твърда храна, докато бедрата ти ме прегръщат с цялата мекота от вътрешната страна, а жар-птичката смутено преглъща ритмичното хранене. Ред е на дясната гръд мен да нахрани със розов нектар и амброзия, божествена е тя...
Тялото ти - лиана, обвива се и извива в екзотична игра, тропикът е навсякъде в съзвездието на Рака. Ръцете ти гальовни и ноктите също. Шепот, насечен от стонове и пияно пиано в гласа ти, опияняващ ме. Ела, макар да си тук, гъвкава млада еличка, зелено в гласа ти, елхови иглички с аромат на смола в улея между изваяните ти от коприна бедра...
Птичката няма да я прехранваме, рано е, ароматната ти уста още е жадна. Ела! Езичето ти се учи да ближе, а устните да изсукват така, както аз суча сладостта на гърдите ти. Издутите бузки са в розово, топла сметана облива езичето, бяло и розово смесват се и задавят гласа ти...
Тръгвам надолу към дупето, там по-тясно и е болезнено по. Още по-нежно се влиза оттам, с цялата нежност, на която със теб съм способен. И там е горещо и потно е там, стенания приглушени от свян...
Езикът ми е в устата ти и се люби със твойто езиче до прималяване. И нежна е нощта, а ти си по-нежна от нея душа и тяло в едно, чувствам те цялата, гушкам те цялата, а езикът ми продължава да люби езичето, устните ми - вратлето и после надолу чак до малките пръстчета на крачетата и чак до сутринта, когато ще пия от устата ти горещо кафе с ухание розово на невинност.



Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

1. doaiva - :) Това:
13.08.2008 14:12
"Тялото ти - лиана, обвива се и извива в екзотична игра, тропикът е навсякъде в съзвездието на Рака. Ръцете ти гальовни и ноктите също. Шепот, насечен от стонове и пияно пиано в гласа ти,"
е прекрасно!
цитирай
2. viki02 - Хензелски! Опулена съм. Това е нещо ...
13.08.2008 14:34
Хензелски! Опулена съм.
Това е нещо ново за твоя блог.
Сега отивам да прочета...
цитирай
3. viki02 - Хм,
13.08.2008 14:41
смело. Ама, извинявай, натрапва се съществен момент на дискриминация. Търси го сам.
цитирай
4. viv13 - Ех, тук по-горещо от плажа станало,
13.08.2008 15:07
дали да гасим пожара,
или да го подхранваме със страсти,
огънят по възбуждащ да лумне :)))
Супер нежна еротика!
цитирай
5. ddima - Ох,ох
13.08.2008 16:41
Ох,каква екзотика.
Ох,каква еротика.
Стана ми горещо.
Тръгвам да СИ търся нещо.............
цитирай
6. анонимен - От мисли, - към усещане и действия...
13.08.2008 16:41
От тъга, - към надежда и реалност...
Ей на това, му се казва развитие.
Можеш спокойно да го публикуваш в Плейбой или някой сайт за запознанства, много ще ти се зарадват да знаеш, но тук просто не върви.
Или, може би, за някои само - в крехка тийнейджърска възраст.
цитирай
7. анонимен - Творецът във Вас
13.08.2008 19:09
открива нови пространства за творческото си търсене....или разкривате себе си.....или хвърляте ръкавицата срещу пишещите и "драскащи" човеци?
Или е време.....след-обедно?:)
А може би просто Мъжът проговаря на глас?!:)))
Поздрави:)
цитирай
8. amandalear - Пръстите ти изучаващо се плъзгат,
13.08.2008 22:21
да научат тайната на нежната, топла с ухания на ванилия , кокос и бадем, кожа, смирено се плъзгат по нея, настръхнала като стичаща се бучка лед , тя се слива с ръката ти и огъня запалва, онази жажда , която може да се утоли само с устни, мокри и ненаситно искащи,почти я разгадаваш....
Две тела, отдадени на смисъла, на страстта и импулса, сляти, порочни, обгърнати от аромата на екстаза, на възбудата, безмилостна и наказваща.... Хубаво е, топло, на гърдите е изсипан пясък, парещ, унищожаващ и мек като кадифе,сякаш облечени в плаща на стихийните усещания телата се извиват, танцуват танца на вълните, бурни, на талази ,отмиващи ,прибиращи и впиващи се,
бавно, бавно, бавно, бав .. но...ба..в...но..б..а... в ... но ... о... о...о...ох...о...оо...о...Х

Нарочно бягам от стила си,
за да допишем римата,
онази непреодолимата,
с един младеж от чат,
дано само да не ми набичи мат!!!
Henzelski моля те сподели,
става ли писанието ми за бели
или да го пусна в кофата,
да се върна аз към строфата?!...

С уважение и още нещо : Amanda

цитирай
9. amandalear - +
13.08.2008 22:25
Това за фон и атмосфера , мисля, че ще ми се навие, ръцете си по меме ще обвие и в бездната ще ме затрие !!!!
http://www.youtube.com/watch?v=TjVRYHJbQjo
цитирай
10. yuliya2006 - ПОЗДРАВИ ЗА СМЕЛОСТА ДА ГО СПОДЕЛИШ ...
13.08.2008 23:10
ПОЗДРАВИ ЗА СМЕЛОСТА ДА ГО СПОДЕЛИШ И ОПИШЕШ!
И нека вдигнат ръце онези, който не го познават!
ВИСША ЕРОТИКА И ИМА МЯСТО ТУК, МНОГО ДАЛЕЧ Е ОТ ПОРНОГРАФИЯТА, ЗАЩОТО ПРЕЛИВА ОТ ЧУВСТВА, СТРАСТ И ОБИЧ
С ОБИЧ ДЖУЛИЯ БЕЛ
цитирай
11. henzelski - Добро утро
14.08.2008 05:25
на всички коментирали тук, където с повечето се знаем повече, а с по-малкото пък по-малко, но такъв е животът, в който за днес ви пожелавам най-вече прохлада сред прогнозираната голяма жега, която ни очаква...;)
Усмивката ми за всички вас! ;)))
цитирай
12. henzelski - Doaiva,
14.08.2008 05:30
радвам се, че са ти харесали тези думи, които не са само думи, когато се казват в подобни ситуации или поне се надявам да не са...;)
цитирай
13. henzelski - Viki02,
14.08.2008 05:43
губене на време е да търся нещо, което ти вече си намерила...;) Дискриминацията дебне зад всеки ъгъл, но ние се правим, че не я виждаме, защото така е по-лесно.
цитирай
14. henzelski - Viv13,
14.08.2008 05:45
не се гаси туй, що не гасне!...;)))
цитирай
15. henzelski - Ddima,
14.08.2008 05:50
след "Ох, ох!" не идваше ли "Ах, ах!"...;))
цитирай
16. henzelski - Анонимен 6,
14.08.2008 06:12
от километър и то от всеки километър се вижда, че тук Усещането...не върви. Кротнало се е в блога ми и никъде другаде не ще да ходи. А аз като добър и жалостив човечец си го оставям тука, пък каквото ще да става...;)))
Анонимен 6, сексуалното възпитание днес започва от детската градина. То и затуй в София няма места там, а много са желаещите да се образоват...;) В крехката тийнейджърска възраст те са вече завършени сексолози и сексоведи, никакво впечатление няма да им направи моя постинг. Пък и той е предназначен за децата в младенческа възраст 2-3 месеца след раждането им...максимум. Виж, те може и да му се зарадват, както и аз ти се радвам, Анонимен 6...;)))
цитирай
17. henzelski - Анонимен 7,
14.08.2008 06:21
казано честно, творецът в мен няма никаква представа какво точно прави, но се надявам, че все някога ще я придобие и затова още го търпя...;))) А що се отнася до мъжът тук, той не говори. Само шепне, Анонимен 7...;)
Поздрави и на теб, който/която и да си!
цитирай
18. henzelski - Аmandalear,
14.08.2008 06:45
като почитател на твоето изкуство, както вече споменах някъде другаде, аз съм пристрастен и мнението ми няма как да бъде обективно. Субективно обаче споделям с теб, че писането ти става за бели, че и за други работи става...;)))

Кофата я забрави
и за нея не мисли!
Тя се пълни или празни,
само ако се раздразни...
С оня там младеж от чата
гледай да направиш пата.
Щото много е забавно,
гато свършвате наравно.
Туй ти казвам много вещо
с нещо, че и с друго нещо.
О, Аманда, намери ме
във Оркестъра без име!...;)

Дано да съм ти създал същото добро настроение, което ми даде и ти с твоите коментари. Благодаря ти за музиката, Аmandalear!
цитирай
19. henzelski - Yuliya2006,
14.08.2008 06:51
твоите коментари са били и ще бъдат моето вдъхновение.
Усмивката ми за теб, Yuliya2006!;)
цитирай
20. анонимен - Ей, пич!
14.08.2008 13:04
Твойто гадже да не е лилипуп..
Зъбките, езичето, нослето, вратлето, гърди с розови връхчета, езиче, бузки и т.н. ...
Дали пък не си педофил, леле маме...и такива ли ги има тука, бате.
Аз съм мъж, не лигльо ката теб.
цитирай
21. анонимен - Henzelski,
14.08.2008 13:21
обещах да не се изразявам под този пост, но като срещна мъж, с пореден номер ан20, няма как да не те зарежа и да скокна на него :) :Р :)

Обичам си те, Любов!
И ме запази в лилипутски размери, само за Тебе!
цитирай
22. henzelski - Анонимен 20,
14.08.2008 14:13
моята любов обича да я глезя. Гальовно да и говоря обича...
А за такива като тебе, Анонимен 20, на които е непонятно това, има тълковни речници. От тях ще разбереш какво означава "глезено" и "гальовно". Търси ги на буквата Г!
Виждаш ли разликата, Анонимен 20? Ти трябва да заявиш публично, че си мъж, зер, иначе няма как да се разбере, че си такъв...;))) А към мен ти директно се обърна като към мъж, преди да съм ти казал дори една дума. Тоест, на теб ти е нужно да се самообявиш за мъж, а за мен това всички тук го знаят, включително и ти.
Ако си проумял разликата, остани си със здраве! Ако не си, пак да кажа: Има тълковни речници! Но това ти го знаеш, Анонимен 20. Защото като гледам как се изразяваш в коментара си, без да допуснеш нито една грешка...значи си проумял разликата! Така че остани си със здраве, Анонимен 20 и лек да е денят ти...;)
цитирай
23. henzelski - Че те твоите мерки
14.08.2008 14:30
хич даже не са лилипутски, Любов...;))) Щом на мъжете им се схващат вратовете да се обръщат подире ти...;)
Анонимен 20 просто направи едно предположение и се видя, че той няма нищо общо с прорицателя Калхас.
цитирай
24. анонимен - №20 съм пак
14.08.2008 15:46
Внимавай да не се набодеш на игличките остри довечера. ХА, ХА, ХА......................................
"Ела, макар да си тук, гъвкава млада еличка, зелено в гласа ти, елхови иглички с аромат на смола в улея между изваяните ти от коприна бедра"...
........................................................................
Майпапа на страни, ама иначе се грижиш да самозадоволяването на неудовлетворените БЛОГЪРКИ, които те превъзнасят с комплиментите си.
Дерзай и продължавай да трупаш посещения по този начин. И това е цел.


цитирай
25. henzelski - Пак не позна,
14.08.2008 16:57
Анонимен 20...;)))
Ние, габровци, най-мразим посещения у назе да трупаме! Цел може да ми бъде, само ако си носите яденето и пиенето, Анонимен 20, и то не сано за вас да има, а и за мене най-вече...;))) А тука всички идете с празни ръце, включително и ти, и какво очаквате, не мога да разбера. Ми те, моите съграждани, ще ме изселят, ако разберат, че така безропотно ви пускам да идвате в блога ми. Пази ме, Анонимен 20, и си мери приказките, които нямат нищо общо с габровската ми същност...;))) Няма майтап, ще бъда изселен за нула време, само трябва някой да подшушне на кмета и съм вън от града ми завинаги! Така че, ако продължаваш с нелепите си твърдения, ще бъда принуден да те изтрия, с едничката цел да си запазя гражданството...;)
А за самозадоволяването на блогърките няма как да се грижа, щото нали това означава сами да се задоволяват. Имаш пропуски в образованието, Анонимен 20, наваксай изоставането, ти можеш...;)
цитирай
26. svetaemoi - :))))
14.08.2008 21:14
:))))
цитирай
27. amandalear - Специално
14.08.2008 22:11
съм спосветила стих само на Схензелски, спешъли!
Сповядай спогдедни го !
Сумилвателно : Samanda
цитирай
28. henzelski - Svetaemoi,
15.08.2008 01:11
благодаря за подкрепата!...;)))
цитирай
29. henzelski - Мonna,
15.08.2008 01:39
и аз не знам какво точно е това, но се надявам все пак някой да знае...;))) Нали знаеш, че авторът последен научава какво всъщност е написал...;) Ми то иначе колегата де Сааведра отдавна да се е отказал от авторството на гениалната си творба, ако имаше възможност да се запознае с изказванията на Унамуно по въпроса.
Благодаря ти за музиката, Мonna!
цитирай
30. henzelski - Samandalear,
15.08.2008 01:52
строгнат съм и специален се счуствам в снощта. Снай-свече от скартинката сляво, сизпод скоято се счува сбиенето на сърцето.
Със суважение: Схензел
цитирай
31. amandalear - Схензел,
15.08.2008 09:25
сколко сромантично сказание си сформирал. Скомплиментно! Снакара сърцето, Сгретено да ступти и стрепетно сутрото сгря сега сусмихнато !

Сцелувателно: Samanda
цитирай
32. henzelski - Samandalear,
15.08.2008 10:08
Сдобро сутро и схубав да сбъде сденят ти...;)))
цитирай
33. kleopatrasv - Eфирно по коприна...?
15.08.2008 10:15
Очакващо въшебно ...? С бяс и рози...свирепо е привличането ? А разгадаването и изучаването ...?Непознатото винаги ли ни търси и зове ?
И все пак нежна е еротиката !
Поздравления !
цитирай
34. henzelski - Ако привличането
15.08.2008 10:53
бе свирепо, досега да сме оглозгани и двамата с нея или поне единият, Кleopatrasv...;))) Каква ти нежна еротика при наличие на свирепо привличане?! Има нещо такова, но то не е еротично, а захранващо при...лъвовете. ;)))
Поздрави и за теб!
цитирай
35. veronicka - :-)
15.08.2008 12:15
Горещо.
Красиво.
Истинско.
Възбуди ме!
цитирай
36. henzelski - Veronicka,
15.08.2008 14:29
благодаря ти за коментара!
Но с усмивка ти желая повече прохлада в тази жега днес...;-)))
цитирай
37. gitchkagramatikova - Здравей отново!
18.08.2008 17:02
Не ги слушай анонимковците - докарал си го откъм усещане, за което получаваш и моите поздравления. :))
Имам обаче две кратки предложения, ако ми позволиш.
Първо, ако съкратиш текста, мисля, че той само ще спечели от това. Спести някои дребни подробности - забулената еротика е по-въздействаща, повярвай ми.
И второ - премахни и умалителните като "езиче", "бузки" и т.н. Всяка жена иска да бъде глезена като дете, но в секса смятам, трябва да се откроява женствеността именно. Но пък вие, мъжете, искате всячески да доминирате, така че тук може и така да остане.
Надявам се, че ти е станало приятно от коментара ми и не се сърдиш - просто изказах едно женско мнение, с което не си длъжен да се съобразяваш. ;))
цитирай
38. henzelski - Gitchka,
18.08.2008 19:21
и двамата знаем, че, веднъж публикуван, текстът си остава така, както си е, а предложенията всъщност са мнения...;)
Целта ми беше да го докарам откъм усещане, защото такова ми е и заглавието, а колкото до кусурите...ми аз все още се уча в теорията и практиката на еротиката, Gitchka...;)
Относно умалителните: Не смятам, че съобразяването ми с нейните предпочитания има нещо общо с доминирането.
Разбира се, че ми е приятно, когато се коментират текстовете ми в блога. Лека да е вечерта ти, Gitchka!
цитирай
39. анонимен - Еротиката на думите... :)
26.08.2008 11:12
Майстор си.
цитирай
40. henzelski - Благодаря ти,
26.08.2008 14:37
Simpleman, това е голяма похвала...;)
цитирай
41. rotazia - Aй, стига, бе, поете, нямаме ги т...
31.08.2008 06:40
Aй , стига , бе , поете , нямаме ги такива! Толкова да ти е хубаво , много егоистично ! Сега остава и да е реална емоция , дай , Боже на всеки !
цитирай
42. henzelski - Че то
31.08.2008 10:17
нереална емоция има ли? Откъм емоции го докарваме, Rotazia, а за по-нататък ще видим...;)))
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: henzelski
Категория: Изкуство
Прочетен: 4426930
Постинги: 392
Коментари: 17661
Гласове: 74434
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930